MATH SOLVE

4 months ago

Q:
# A sandwich shop loses $1.20 every time somebody buys a sandwich, but makes $1.80 every time somebody buys a drink. One day, the shop sells 100 drinks, and makes a profit of over $100. Which are possible numbers of sandwiches the shop could have sold? Check all that apply.A. 0 sandwichesB. 40 sandwichesC. 60 sandwichesD. 70 sandwichesE. 80 sandwiches

Accepted Solution

A:

Answer:A, B, and CI think. Please let me know if wrong. Heres what i did:1.8 x 100 = 180.180 - 80 = 100(they made over 10 in profit)A. 1.2 x 0 = 0B. 1.2 x 40 - 48C. 1.2 x 60 = 72D. 1.2 x 70 = 84E. 1.2 x 80 =96D and E bot Exceed 80 so it has to be AB and CHope this Helps ☺